Upis nove generacije studenata u školu homeopatije „Hahnemann“

upis-homeopatija-00t

Dobrodošli u svet homeopatije kao nova generacija studenata škole za klasičnu homeopatiju „Hahnemann“!

Škola smo sa najdužom tradicijom u zemlji i ponosni smo što imamo priliku da omogućimo edukaciju svima koji su zainteresovani za profesionalno bavljenje homeopatijom. Predavanja drže iskusni predavači jedan vikend u mesecu, od oktobra do juna naredne godine, a na tutorskim i kliničkim vežbama se teoretska znanja vežbaju u praksi. Osim mogućnosti za profesionalni i lični razvoj kroz predavanja, podstičemo i nudimo mogućnost razvoja kroz brojne seminare, radionice i projekte.

Dugogodišnje iskustvo škole je pokazalo da smo sposobni da stručno povedemo studente na putovanje samo svesnosti kako bi otkrili šta zapravo predstavlja zdravlje. U današnjoj trci sa modernim načinom života, čovek polako gubi korak, a sa njim i zdravlje. Škola za klasičnu homeopatiju „Hahnemann“ Pruža priliku da se čovek vrati samom sebi, da zaviri u sopstvenu svest i nađe iskonsku vrednost svoje individualnosti i samim tim stekne sposobnost da pomogne drugima.

Pridružite nam se u otkrivanju čovekovih potencijala uz pomoć homeopatske umetnosti isceljenja.

Više informacija o upisu u školu možete dobiti ako nas pozovete na broj:

063844 3778

ili pišete na email:

7 Responses to Upis nove generacije studenata u školu homeopatije „Hahnemann“

  1. Tereza kaže:

    Postovani,
    interesuje me homeopatija, po struci sam diplomirani biolog, zavrsila sam srednju medicinsku skolu -medicinski tehnicar. Da li sam ja pogodan kandidat za skolu homeopatije?
    Da li sam dobro razumela, skola traje cetiri godine? Predavanja su jednom mesecno, vikendom? Cena seminara je 250e(godisnje?), a za clanove 200e (kako se postaje clan?)?
    Unapred zahvalna,
    Tereza

    Odgovori
    • Skola za homeopatiju kaže:

      Poštovana,
      Izvinite što ste toliko čekali odgovor, ali u toku su bili godišnji odmori pa smo zbog toga malo zatajili. Škola traje četiri godine, predavanja se održavaju jedan vikend mesečno (petkom od 17-21, subotom i nedeljom od 9-17 h). Svako ko ima završen IV sss može upisati našu školu, a nova školska godina počinje u oktobru. Cene seminara nisu fiksne, sve zavisi od toga da li ste član Udruženja, student itd. Član Udruženja postaje se tako što dođete do nas, popunite prijavu i uplatite iznos od 40 e. Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nam se obratite.
      Srdačan pozdrav,

      Odgovori
  2. Mirjana kaže:

    Postovani,
    zanima me edukacija iz homeopatije. Mozete li mi reci da li ja mogu to da iyucavam jer nisam lekar. Zavrsila sam srednju medicinsku skolu ( lab. tehnicar, i med. sestra) ali sam posle zavrsila i filozofiju i psihoterapiju.
    Molim Vas da mi odgovorite i kakvi su uslovi studija kod Vas, cenu, ritam predavanja, koliko traje skola, gde se vrse predavanja, kada pocinju…
    Hvala unapred.
    S postovanjem,
    Mirjana

    Odgovori
    • Skola za homeopatiju kaže:

      Izvinite što ste toliko čekali odgovor, ali u toku su bili godišnji odmori pa smo zbog toga malo zatajili. Škola traje četiri godine, predavanja se održavaju jedan vikend mesečno (petkom od 17-21, subotom i nedeljom od 9-17 h). Svako ko ima završen IV sss može upisati našu školu, a nova školska godina počinje u oktobru. Cena školarine iznosi po 1000 e za prvu i drugu godinu i po 1200 e za treću i četvrtu, s tim što se prilikom upisa uplaćuje 250 e dok se ostatak može platiti u mesečnim ili tromesečnim ratama. Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nam se obratite.
      Srdačan pozdrav,

      Odgovori
  3. desanka bjelica kurtes kaže:

    MOLIM VAS ZA KONKRETAN ODGOVOR ,KOLIKO KOSTA SKOLARINA GODISNJE GODISNJE,KAD POCINJE I GDE SE ODRYAVA U NOVOM SADU I I NARAVNO NA KOJI BROJ TEL.VAS MOGU KONTAKTIRATI

    Odgovori
    • Udruzenje za homeopatiju "Hahnemann" kaže:

      Poštovana,

      Preporučujem da pozovetete sekretaricu škole na telefon 021 451 567 ili 021 6339 600 u četvrtak od 12 do 17 h ili u petak od 14 do 19 h

      Srdačan pozdrav,

      Odgovori
  4. Ljubica kaže:

    Ako ste zaista zainteresovani za skolu homeopatije, pazljivo pregledajte sajt i procitajte sta pise na istom, pa tek onda postavljajte pitanja.

    Odgovori

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *