BUDNO RODITELJSTVO

Seminar – radionica

BUDNO RODITELJSTVO sa dr Jayesh Shahom 25-27.09.2015. – Sremski Karlovci

Ovo je seminar za sve one koji žele da unaprede odnos sa decom i za sve one koji žele da unaprede odnos sa roditeljima. Seminar promoviše zdravlje, sreću i duhovnost u sprezi roditelj-dete.

Seminar na  temu Budno roditeljstvo održaće poznati indijski homeopata dr Jayesh Shah ove jeseni u Sremskim Karlovcima. Dr Jayesh je održao više homeopatskih seminara u Novom Sadu, kao i meditativnu radionicu „Putovanje u 9 dimenzija“ ovog leta na Andrevlju, koja je od strane svih učesnika ocenjena kao izuzetno uspešna.

Ovog puta će učesnici seminara imati priliku da isceljuju energetsku vezu roditelj – dete i time doprineti harmonizaciji odnosa unutar porodice, što je ključno za srećan i radostan život.

Seminar uključuje interaktivne radionice, koje unapređuju komunikacijske veštine i isceljujuće meditativne procese, kojeunošenjem Svesnosti, Svetlosti i Mudrosti dovode do uvida i konačno do transformacije konflikata u odnose pune ljubavi i razumevanja. Kao metodologiju za ovaj seminar dr Shah koristi integrisan metod senzacije u homeopatiji, meditativne i energetsko-isceljujuće veštine, rad na unutrašnjem detetu, transpersonalnu psihologiju i druge efektivne tehnike. Kroz ovakav rad na sebi učesnici će imati priliku da neposredno osete efekat popravljanja vibracija u odnosu, a koja je  zasnovana na Ljubaviprema sebi i drugima.

Isceljenje učestalih konflikata može doprineti izlečenju hroničnih i dugoročnih stanja kao što su alergije, astma, razna kožna oboljenja , ekcemi, psorijaza, bolovi u zglobovima, hipertenzija, visok nivo holesterola, itd.

Dobrodošli na seminar Budnog roditeljstva svi Vi koji želite da osvestite i poboljšate odnose bilo sa svojim roditeljima ili sa svojim potomstvom i prepustite se vodstvu jednom od najboljih učitelja na polju meditativnih metoda isceljenja!

CENA SEMINARA:

Kategorije Kotizacija za uplate do 04.09.2015. Kotizacija za uplate nakon 05.09.2015.
Članovi homeopatskog udruženja Hahnemann i Hrvatske udruge homeopata 220€ 250€
Studenti škole Hahnemann 120€ 140€
Ostali studenti homeopatije 130€ 150€
Ostali 250€ 280€
Jedan dan seminara 120€ 140€
Članovi homeopatskih udruženja moraju doneti članske karte na uvid kako bi ostvarili neki od navedenih popusta.Ukoliko ne dođete na seminar, a uplatili ste ga, nepovratni deo kotizacije iznosi 100€.

 

Popust za članove udruženja Hahnemann:

  • Koji su članovi neprekidno duže od 5 godina popust je 20% (175€/200€)
  • Koji su članovi neprekidno 3-5 godina 15% (185€/210€)
  • Koji su članovi neprekidno 1-3 godine 10% (200€/225€)

 

KO MOŽE DA UČESTVUJE?

Seminar nije homeopatski. Namenjen je ljudima svih profesija kojima je ova tema značajna za lični i profesionalni razvoj.

 

PRIJAVA:

Telefonom: (+381) 63 844 37 78 ili (+381) 21 63 39 600

Mail:

 

JEZIK:

Engleski sa prevodom na srpski

 

MESTO ODRŽAVANJA:

Hotel Dunav, Sremski Karlovci

 

SMEŠTAJ:

Tokom trajanja seminara nije obavezno noćenje, a za one koji to žele hotel „Dunav“ je na raspolaganju ili neki drugi smeštaj u Sremskim Karlovcima. Više detalja možete pronaći na: www.hoteldunav.co.rs ili www.karlovci.org.rs/smestaj

Sa radošću vas očekujemo da zajedno istražimo Svesno roditeljstvo! Dobrodošli! 

 

UTISCI SA RADIONICE PUTOVANJE KROZ 9 DIMENZIJA ODRŽANE U JUNU 2015

(Ocene su gradirane od 1 do 5.)

 

Kako biste ocenili vođenje radionice od strane Jayesha Shaha? Ocena: 5

Koliko ste zadovoljni sadržajem radionice? Ocena: 4,95

Koliko smatrate da je radionica za vas bila korisna? Ocena: 4,85

Kakva je bila radna atmosfera? Ocena: 4,87

Koliko ste zadovoljni radionicom? Ocena: 4,95

Da li biste želeli da se u septembru 2015. organizuje sa Jayeshom:

a) ovakav tip radionice? 32 učesnika

b) homeopatski seminar? 17 učesnika

(Neki učesnici su se opredelili za obe opcije)

 

Utisak o radionici u jednoj rečenici

Veoma opušten i lagodan način spoznaje… Zahvaljujem se na velikoj mudrosti i neprocenjivom bogatstvu koje je Jayesh podelio sa nama na jedan skroman način… Bilo je stvarno super, hvala!… Korisna je jer su se homeopati iscelili, što znači da će moći uspešnije da rade. Veliki učitelj, pomerio granice mog razmišljanja… Predivno, korisno, inspirativno… Nova dimenzija života, savršeno iskustvo!… Veliko i važno iskustvo za mene… Odlična. Savršeno. I really loved this workshop, it vibrated with me on multiple levels. I think I will need several weeks to process this further… Veoma uspešna radionica… Izuzetno iskustvo. Bezrezervno davanje… Amazing. Jako dobro iskustvo sa praktičnim značajem… Najbolje iskustvo kroz koje sam prošla… Najbolje i najdivnije iskustvo do sada… Putovanje kroz devet dimenzija. Divno iskustvo. Jedinstveno, hvala!… Radinica sve nas je ispunila ljubavlju i zadovoljstvom jer nas je dotakla u centar našeg središta… Putovanje koje otvara neslućene mogućnosti ka spoznaji ljudske duše i sveta oko nas, sve do samog Univerzuma, znači do beskraja… Predivno iskustvo od životnog značaja unatoč velikom otporu dolasku na radionicu… Više razumevanja za one koji su prvi put na ovakvoj radionici ili bar pripreme…Novi uvidi, jasni, treba ih staviti u praksu… Veoma inspirativno… Novo iskustvo. Predivan lični razvoj… Osećaj bezvremenosti, fokusiranost. Božanstveno, pohvala prevodiocima!… Osvešćujuća, prosvetljujuća i sveobuhvatna… Fantastično iskustvo… Predivno iskustvo, hvala! Osvešćujuće, blagotvorno… Divan način da se putuje u sebe…

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *