IZBORNA SKUPŠTINA

Udruženja "Hahnemann" biće održana u Novom Sadu u prostorijama Udruženja 25. novembra 2016. godine, petak, sa početkom u 18 h Skupština je najviši organ Udruženja i čine je Homeopate upisane u Registar homeopata Udruženja, završene homeopate, počasni članovi, po dva predstavnika polaznika škole sa svake godine studija i jedan predstavnik iz grupe - ostalih članova. Na IZBORNOJ SKUPŠTINI razrešavaju se dužnosti sadašnji članovi organa Udruženja i biraju novi. Pozivamo vas da ostvarite svoje pravo i obavezu i da ravnopravno sa drugim članovima Udruženja učestvujet e u radu Skupštine, birate i budete birani u organe Udruženja: 1) Upravni odbor; 2) Nadzorni odbor; 3) Etički odbor U organe Udruženja može biti biran član koji je član najmanje tri uzastopne godine. Potrebno je da kandidati pošalju kratku biografiju i obrazlože želju koja ih pokreće na ovaj vid angažovanja. Biografije treba dostaviti na mejl Udruženja homeons@gmail.com do 24. oktobra tekuće godine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *