Dr Mahesh Gandhi – Oktobar

20-22. oktobar 2017. u Sremskim Karlovcima

Potpuno novi pogled baziran na modelu lične evolucije

Tokom seminara održanog u martu tekuće godine Dr Maheš Gandi predstavio je svoj poslednji rad na homeopatskoj sistematizaciji životinjskog carstva baziran na njegovom originalnom konceptu „model lične evolucije“. Proveo nas je kroz glavne teme kolona i redova ŽIVOTINJSKE EVOLUTIVNE MAPE. Na predstojećem seminaru dr Maheš nastaviće svoje predavanje o kolonama i redovima životinjske evolutivne mape i proširiti ga 8. kolonom u koju je smestio ljudska bića. Objasniće šta je to što je dato samo nama i zašto je ova kolona razdvojena od sisara. Pored toga, dr Maheš, svetski priznati homeopata i psihijatar, naučiće nas kako da balansiramo sve elemente postojanja, jer, kada su svi elementi pod kontrolom – „mirni ste“, to znači živeti mirno i srećno. Jer kao što je rekao Erih From: „Čovek je obdaren razumom; on je život svestan samoga sebe; on ima svest o sebi, o svom bližnjem, o svojoj prošlosti i o mogućnostima svoje budućnosti“.

O PREDAVAČU:

Dr M.Gandi je bio direktor psihijatrijskog odeljenja na medicinskom fakultetu u Bombaju, ali je to mesto napustio vođen interesovanjem za homeopatiju. Koautor je nekoliko knjiga iz oblasti psihijatrije.

Više od dvadeset godina vrlo blisko sarađuje s dr Radžanom Šankaranom. U svom radu integriše Šankaranovu metodu senzacija, klasičnu repertorizaciju i vlasite originalne ideje i metode. Prvi je objasnio homeopatsku filozofiju 2. reda periodng sistema, a tokom proteklih seminara učio nas je koristiti sistem biljnog carstva.

Studenti ga posebno cene zbog njegove potpune posvećenosti homeopatiji, pronicljivosti, smirenosti, otvorenosti i spremnosti da bez ostatka sa njima podeli svoje bogato znanje i iskustvo.

Dr Maheš nedavno je objavio knjigu: “Homeopatija i psihijatrija – model lične evolucije” u kojoj iznosi svoje duboko filozofsko razmatranje fenomena evolucije, koje prožima živi svet, kroz prizmu homeopatije.

Dr Šankaran za njega kaže:

“To što je psihjatar, pružilo mu je mogućnost da klasičnom homeopatijom leči razne psihjatrijske slučajeve. Često mu se obraćam za savet u vođenju svojih psihijatrijskih slučajeva. Pravo je zadovoljstvo posmatrati njegove slučajeve i učiti iz njih.”

Homeopatija kao prvi izbor lečenja mentalnih problema – dr Mahesh Gandi

Kategorije Kotizacije za uplatu do 1.10.2017. Kotizacija za uplate nakon 1.10.2017.
Članovi homeopatskih udruženja / Članovima Udruženja ”Hahnemann” odobrava se poseban popust 190 € 210 €
Studenti škole “Hahnemann” 100 € 120 €
Ostali studenti homeopatije 110 € 130 €
Ostali 200 € 220 €
Jedan dan seminara 90 € 110 €
Članovi homeopatskih udruženja moraju doneti člansku kartu na uvid.

Ukoliko ne dođete na seminar nepovratni deo kotizacije iznosi 50 €.

Popust za članove Udruženja:

• koji su članovi neprekidno duže od  5 godina  popust 20%   tj. 150 eura
  • koji su članovi neprekidno, 3-5  godina popust 15% tj. 160 eura
  • koji su članovi, neprekidno, 1-3  godina  popust 10% tj. 170 eura

Popusti važe samo za uplate do 1.10.2017. godine

Prijave:

telefonom: +381 21 451 567, +381 21 6339 600
e-mail: homeons@gmail.com

• u Novom Sadu: u Udruženju za homeopatiju „Hahnemann“, Narodnog fronta 73, PC Atrium
  • u Beogradu: u “Perihard inžinjeringu”, Kneginje Zorke 24, radnim danima od 8 do 17 h

Jezik: engleski sa prevodom na srpski

Mesto održavanja: “Hotel Dunav”, Sremski Karlovci