Kalendar

mar
Pet
Kurs Homeopatija za svakog u akutnim situacijama
mar 25 – mar 27 all-day
Kurs Homeopatija za svakog u akutnim situacijama 26-27. mart
Sub
Svetska nedelja homeopatije
apr 9 – apr 16 all-day
Svetska nedelja homeopatije 10-16 April
Sub
Kurs: Homeopatija za svakog u akutnim situacijama @ PC Atrium
apr 16 @ 16:00 – apr 17 @ 17:00
Pored kratkog uvoda u homeopatiju, kurs obuhvata predavanja o 36 homeopatskih sredstava koja se koriste u akutnim situacijama. Polaznici će dobiti praktična i primenjima saznanja kako primenom homeopatskih sredstava na brz, blag i delotvoran načiin mogu pomoći sebi i svojim bližnjima. homeopatija-za-svakog-01
jun
Čet
Seminar iz oblasti akutne preskripcije u homeopatiji Gajanan Dhanipkar
jun 2 – jun 5 all-day
Seminar iz oblasti akutne preskripcije u homeopatiji Gajanan Dhanipkar 3-5. Jun
Seminar: AKUTNA PRESKRIPCIJA
jun 2 – jun 5 all-day
Seminar: AKUTNA PRESKRIPCIJA Iz Akademije The Other Song dolazi nam DR GAJANAN DHANIPKAR Datum: 3-5. jun 2016. 1-pm 2-pm
sep
Pon
Javna tribina – Veče sa homeopatom
sep 5 @ 18:00 – 21:00
Već treću godinu za redom Udruženje organizuje javne tribine iz oblasti homeopatije i zdravlja. Tokom predavanja biće obrađene brojne teme. Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa nekoliko veoma važnih segmenata našeg života tokom kojih se primenom homeopatije dolazi do zdravog načina iscelenja i istovrenemo izbegava bespotrebna upotreba medikamenata.Vece-sa-homeopatom-2
okt
Pon
Javna tribina – Veče sa homeopatom @ Atrium
okt 3 @ 18:00 – 21:00
nov
IZBORNA SKUPŠTINA
nov 25 @ 18:00
Udruženja "Hahnemann" biće održana u Novom Sadu u prostorijama Udruženja 25. novembra 2016. godine, petak, sa početkom u 18 h Skupština je najviši organ Udruženja i čine je Homeopate upisane u Registar homeopata Udruženja, završene homeopate, počasni članovi, po dva predstavnika polaznika škole sa svake godine studija i jedan predstavnik iz grupe - ostalih članova. Na IZBORNOJ SKUPŠTINI razrešavaju se dužnosti sadašnji članovi organa Udruženja i biraju novi. Pozivamo vas da ostvarite svoje pravo i obavezu i da ravnopravno sa drugim članovima Udruženja učestvujet e u radu Skupštine, birate i budete birani u organe Udruženja: 1) Upravni odbor; 2) Nadzorni odbor; 3) Etički odbor U organe Udruženja može biti biran član koji je član najmanje tri uzastopne godine. Potrebno je da kandidati pošalju kratku biografiju i obrazlože želju koja ih pokreće na ovaj vid angažovanja. Biografije treba dostaviti na mejl Udruženja homeons@gmail.com do 24. oktobra tekuće godine.
mar
Pet
ŽIVOTINJSKO CARSTVO U HOMEOPATIJI @ “Hotel Dunav”
mar 17 – mar 19 all-day

17-19. mart 2017. u Sremskim Karlovcima Potpuno novi pogled baziran na modelu lične evolucije

mahesTokom ovog trodnevnog seminara Dr Maheš Gandi predstaviće svoj poslednji rad na  evoluciji životinjskog carstva koji je bazirao na njegovom originalnom konceptu „Lični model evolucije“. Naučićemo osnovne karakteristike TABELE ŽIVOTINJSKOG CARSTVA, glavne teme kolona i redova. Kao i na predhodnim seminarima on će to predstaviti sa ilustrativnim slučajevima i daće vredne i praktične savete kako da upotrebimo ovo znanje u našoj homeopatskoj praksi. Kao homeopata i psihijatar Dr Gandi određuje osnovne teme pacijenta koje on razumeva kao ispoljavanje lične faze razvoja prevodeći ih u odgovarajuće subklase carstava. Na taj način, on određuje homeopatsko sredstvo koje odgovara fazi razvoja. Ovaj način pokazao se izuzetno koristan u praksi, posebno u slučajevima gde vitalna senzacija nije prepoznatljiva. Dr Anet Snivliet, poznata homeopatkinja koja drži brojne seminare u Evropi, na Akademiji The Other Song i WISH konferencijama smatra dr Gandija svojim učiteljem, a o njegovom konceptu i svom radu kaže: „Svaki nivo u našim slučajevima je izraz lične evolucije našeg pacijenta. Mapa lične evolucije pružiće vam razumevanje svakog simptoma, svake emocije, svake deluzije i senzacije u slučaju. Svi oni ukazuju na istu fazu evolucije koju osoba ispoljava u svom životu. Zahvaljujući mapi lične evolucije našeg pacijenta, ne možemo da se izgubimo tokom procesa uzimanja slučaja, ona nam pomaže da čvrsto ostanemo na tlu. Ona objašnjava senzaciju, pitanja sa kojima se pacijent nosi, Materija mediku i opšte karakteristike. Ovaj način analiziranja slučaja mnogo mi je pomogao u praksi. Moja preskripcija je postala tačnija i sveobuhvatnija. Rezultati moje prakse dramatično su se poboljšali.“ kotizacija Popust za članove Udruženja:
  • koji su članovi neprekidno duže od  5 godina  popust  20%   tj. 150 eura
  • koji su članovi neprekidno, 3-5  godina popust   15% tj. 160 eura
  • koji su članovi, neprekidno, 1-3  godina  popust   10% tj. 170 eura
Popusti važe samo za uplate do 1.3.2017. godine Prijave:

telefonom: +381 21 451 567, +381 21 6339 600

e-mail: homeons@gmail.com

u Novom Sadu: u Udruženju za homeopatiju "Hahnemann", Narodnog fronta 73, PC Atrium

Beogradu: u “Perihard inžinjeringu”, Kneginje Zorke 24, radnim danima od 8 do 17 h

Jezikengleski sa prevodom na srpski Mesto održavanja: “Hotel Dunav”, Sremski Karlovci Smeštaj pogledati na: www.hoteldunav.co.rs  ili www.karlovci.org.rs/smestaj
HOMEOPATSKA SREDSTVA I PRVA POMOĆ @ PC Atrium
apr 28 @ 16:00 – apr 29 @ 17:00
Jedan od bitnih elemenata našeg života jeste zdravlje porodice. Da biste na brz, blag i efikasan način pomogli sebi i svojim bližnjima potrebno je samo par dana dobre pripreme. Ukoliko već koristite homeopatska sredstva poznato vam je i koIliko ona mogu biti učinkovita kao prva pomoć u kući, na putu.... za tretman udaraca, manjih opekotina, uganuća, ujeda insekata, stomačnih tegoba, upala... Tokom kursa polaznići će prvo biti upoznati sa homeopatskim principima, a zatim i sa 36 homeopatskih sredstava koje mogu koristiti u raznim akutnim situacijama. Pridruži nam se! Pomozi sebi! Budi zdrav!