Dr Mahesh Gandhi – Mart

ŽIVOTINJSKO CARSTVO U HOMEOPATIJI

17-19. mart 2017. u Sremskim Karlovcima

Potpuno novi pogled baziran na modelu lične evolucije

mahesTokom ovog trodnevnog seminara Dr Maheš Gandi predstaviće svoj poslednji rad na  evoluciji životinjskog carstva koji je bazirao na njegovom originalnom konceptu „Lični model evolucije“. Naučićemo osnovne karakteristike TABELE ŽIVOTINJSKOG CARSTVA, glavne teme kolona i redova. Kao i na predhodnim seminarima on će to predstaviti sa ilustrativnim slučajevima i daće vredne i praktične savete kako da upotrebimo ovo znanje u našoj homeopatskoj praksi. Kao homeopata i psihijatar Dr Gandi određuje osnovne teme pacijenta koje on razumeva kao ispoljavanje lične faze razvoja prevodeći ih u odgovarajuće subklase carstava. Na taj način, on određuje homeopatsko sredstvo koje odgovara fazi razvoja. Ovaj način pokazao se izuzetno koristan u praksi, posebno u slučajevima gde vitalna senzacija nije prepoznatljiva. Dr Anet Snivliet, poznata homeopatkinja koja drži brojne seminare u Evropi, na Akademiji The Other Song i WISH konferencijama smatra dr Gandija svojim učiteljem, a o njegovom konceptu i svom radu kaže: „Svaki nivo u našim slučajevima je izraz lične evolucije našeg pacijenta. Mapa lične evolucije pružiće vam razumevanje svakog simptoma, svake emocije, svake deluzije i senzacije u slučaju. Svi oni ukazuju na istu fazu evolucije koju osoba ispoljava u svom životu. Zahvaljujući mapi lične evolucije našeg pacijenta, ne možemo da se izgubimo tokom procesa uzimanja slučaja, ona nam pomaže da čvrsto ostanemo na tlu. Ona objašnjava senzaciju, pitanja sa kojima se pacijent nosi, Materija mediku i opšte karakteristike. Ovaj način analiziranja slučaja mnogo mi je pomogao u praksi. Moja preskripcija je postala tačnija i sveobuhvatnija. Rezultati moje prakse dramatično su se poboljšali.“ kotizacija Popust za članove Udruženja:
  • koji su članovi neprekidno duže od  5 godina  popust  20%   tj. 150 eura
  • koji su članovi neprekidno, 3-5  godina popust   15% tj. 160 eura
  • koji su članovi, neprekidno, 1-3  godina  popust   10% tj. 170 eura
Popusti važe samo za uplate do 1.3.2017. godine Prijave:

telefonom: +381 21 451 567, +381 21 6339 600

e-mail: homeons@gmail.com

u Novom Sadu: u Udruženju za homeopatiju "Hahnemann", Narodnog fronta 73, PC Atrium

Beogradu: u “Perihard inžinjeringu”, Kneginje Zorke 24, radnim danima od 8 do 17 h

Jezikengleski sa prevodom na srpski Mesto održavanja: “Hotel Dunav”, Sremski Karlovci Smeštaj pogledati na: www.hoteldunav.co.rs  ili www.karlovci.org.rs/smestaj