Ton Jansen “Homeopatska detoks terapija”

Seminar sa Tonom Jansenom: Homeopatska detoks terapija – Autizam i slabost vezivnog tkiva

Napredni seminar, 26-29. mart 2020.

Ton će održati četvorodnevni seminar iz homeopatske detoks terapije. Seminar će biti primeren za one koji su novi u ovome, kao i za one koji već uveliko primenjuju ovaj metod i žele da unaprede svoje znanje. Nakon jednodnevnog uvoda, održaće se trodnevni napredni seminar koji će pokriti autizam, ADD, ADHD, depresiju, anksioznost i druge mentalne poremećaje.

Prvi seminarski dan je uvod u humanu hemiju (homeopate koje imaju zavšen osnovni nivo  kod  Tona  nisu  obavezni  da prisustvuju ovom uvodnom delu, iako ga Ton preporučuje).

Drugi, treći i četvrti dan je napredni seminar gde će se proučavati mentalni poremećaji i slabost vezivnog tkiva.

Iskustvo Tona Jansena pokazuje da je slabost vezivnog tkiva često fundamentalni uzrok mnogih bolesti i stoga, ako pogledamo pažljivo na ovo, moći ćemo da pokrijemo čitav spektar problema. Tretiranje ovog osnovnog uzroka omogućuje da izlečimo mnoge bolesti.

Ovaj seminar će pokriti i 50 novih homeopatskih sredstava od kojih su 37 nove sarkode i 25  su nova homeopatska sredstva kao Akkermansia muciniphila, Borrelia, Klamath Lake Algae, Oligomeric proanthocyanidins (OPC), Parvovirus, Vitamin C, D3, K2 i Sam-E.

Za one koji su novi u Homeopatskoj detoks terapiji obavezno je da pročitaju skripte sa njegova dva prethodno održana seminara, kao i knjigu koju je izdalo Udruženje. Ton je takođe preporučio da svi polaznici seminara pročitaju njegovu novu knjigu Fighting Fire with Fire kako bi što lakše pratili seminar.

Kategorija polaznika Broj dana Kotizacija za uplate
do 2. 03. 2020.
Kotizacija za uplate
do 2. 03. 2020.
Članovi Udruženja

„Hahnemann“

4 dana 350 EUR 400 EUR
3 dana 300 EUR 350 EUR
Ostali 4 dana 450 EUR 500 EUR
3 dana 400 EUR 450 EUR

Napomena:  Ukoliko ne dođete na seminar nepovratni deo kotizacije iznosi 100 eur

IZNOS KOTIZACIJE ZA ČLANOVE KOJI SU UPLATILI REZERVACIJU MESTA  DO 30.06.2019. OSTAJE NEPROMENJEN U ODNOSU NA PRVU PONUDU UZ USLOV DA KOMPLETAN IZNOS KOTIZACIJE ISPLATE DO 02.03.2020. GODINE

POLAZNICI KOJI NISU SLUŠALI PREDHODNA DVA SEMINARA U OBAVEZI SU DA PRE POČETKA OVOG SEMINARA PROČITAJU UDŽBENIK TONA JANSENA „HOMEOPATSKA DETOKS TERAPIJA“

Prijave: tel. +38121451567, +381216339600  / e-mail: homeons@gmail.com

• na tekući račun Udruženja, instrukcije za uplatu možete dobiti telefonom ili mejlom.
  • u Novom Sadu, u Udruženju za homeopatiju Hahnemann Jovana Boškovića 7
  • u Beogradu u „Perihard inženjeringu“, Tabanovačka 27, kod Autokomande

Jezik: Engleski sa prevodom na srpski

2 Responses to Ton Jansen “Homeopatska detoks terapija”

1. Slavica Veselinovic kaže:

Poštovani,
    Kako sam zainteresovana za seminanar a nisam izvrsula uplatu od 100 e kao akontaciju, molim Vas da me informišete o nacin i dinamici dalje uplate. Da li članovi homeopatske sekcije SLD i licencirane homeopate imaju popust?
    Gde mogu nabaviti skripte sa njegovih proslih predavanja, i da li ste voljni da mi ih posaljete brzom poštom,i da mi odgovorite koja je cena? Zahvaljujem. Srdacan pozdrav, dr Slavica Veselinovic

• Homeopatija kaže:

Poštovana Slavice Veselinovič,
      Izvinjavam se što ste toliko čekali na odgovor.
      USve inforamcije o aktuelnim uslovima za prisustvo seminaru danas su objavljene na sajtu. Popust za ovaj seminar odobren je isključivo članovima našeg Udruženja.
      Do sada je objavljen Užbenik “Homeopatska detoks terapija”, 1500 dinara i dve skripte sa predhodnih seminara (700 dinara/komad), mogu se nabaviti u udruženju. Uplata se vrši na tekući račun, nakon toga knjige šaljemo brzom poštom. Ukoliko budete imali dodatnih pitanja i interesovanja molim Vas da mi pišete na mejl udruženja homeons@gmail.com ukoliko to nije problem
      Unapred se zahvaljujem na razumevanju.
      Srdačan pozdrav,
      Biljana Kobiljski

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *