NAJAVA ZA UPIS NOVE GENERACIJE STUDENATA ŠKOLE ZA KLASIČNU HOMEOPATIJU „HAHNEMANN“

skola_homeopatije_upis-2014

Zakoračite u bogati svet homeopatije sa novom generacijom studenata Škole za klasičnu homeopatiju „Hahnemann“!

Škola i ovog septembra otvara svoja vrata za sve one koji žele da ovladaju znanjima iz oblasti homeopatskih znanja i veština putem stručnih predavanja i vežbi. Predavanja drže iskusni predavači jedan vikend u mesecu, od oktobra do juna naredne godine. Na tutorskim i kliničkim vežbama se teoretska znanja vežbaju u praksi.

Tokom četvorogodišnjih studija organizovanih na ovaj način, polaznici se osposobljavaju za samostalan rad na unapređenju zdravlja uz pomoć homeopatske umetnosti isceljenja.

Škola pruža i mnoge dodatne sadržaje kako za lični tako i za profesionalni razvoj i usavršavanje kroz organizovanje brojnih seminara, individualni rad sa studentima, radionice i projekte. Svake godine organizuju se redovni jesenji i prolećni seminari sa renomiranim homeopatama svetskog glasa kao i brojna prateća  predavanja i seminari gostiju kako iz inostranstva, tako i iz domaćeg okruženja.

Zaplovite u široko more znanja i riznicu prirodnih načina isceljenja uz pomoć desetogodišnjeg iskustva Škole za klasičnu homeopatiju „Hahnemann“!

Upis je u toku.

Više informacija možete dobiti ako nas pozovete na mob: 063 844 3778

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: