Svetska nedelja homeopatije

Udruženje za klasičnu homeopatiju "Hahnemann" i ove godine obeležava Svetsku nedelju homeopatije od 10. do 16. aprila 2014., na temu "Homeopatija i muško zdravlje". U okviru navedene nedelje, radnim danima, u prostorijama Udruženja dežurne homeopate će primati na besplatne konsultacije osobe sa zdravstvenim problemima u okviru navedene teme. Konsultacija se može zakazati na tel. 021/451-567 od 9.00-19.00h. U sklopu obeležvanja Svetske nedelje homeopatije biće organizovane sledeće tribine:
  • Novi Sad,  Udruženje za homeopatiju “Hahnemann”, Bulevar oslobođenja 37 10.april 2014. u 18.00 h Predavači: dr Nataša Trećak-Antunović, Vera Ćurić i Ljiljana Rackov
  • Sremska Mitrovica, Book bar, Zanatlijska 3 11. april 2014. U 18.00h Predavači: Vera Ćurić- Homeopatija kao izbor lečenja dr Nataša Trećak-Antunović- Kardiovaskularne bolesti Ljiljana Rackov-Bolest debelog creva
  • Beograd, Dom zdravlja “Vračar” 16. april 2014. u 14h Predavači:  Prof. Dr Vuk Stambolović, D.Sc. Vladimir Holodkov, Tanja Karajanov, Dr Zoran Milankov, Dr Dragana Blagojević, Maja Letić, Vera Ćurić, Dr Nataša Trećak-Antunović
  • Subotica, Poliklinika “Evetović”, Čarnojevićeva 13 16. april 2014. u 16h Predavač:  Slavica Peić registrovani homeopata
ULAZ JE SLOBODAN! tribina_beograd-00