Upis u školu homeopatije „Hahnemann“

Poštovani,

Ostalo je još nekoliko slobodnih mesta u Školi za klasičnu homeopatiju „Hahnemann“ i upis je produžen do daljneg.

Ukoliko ste zainteresovani možete nam se javiti na mejl škole skolahomeopatije@gmail.com ili putem telefona 063 844 37 78.

*******

Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da Škola za klasičnu homeopatiju „Hahnemann“ sa najdužom tradicijom edukacije homeopatije u zemlji, do 15. septembra 2013.godine upisuje novu generaciju studenata, koji su zainteresovani za ovu predivnu metodu isceljenja. Škola ima izvrstan kurikulum, koji je usklađen sa preporukama Evropskog saveta za klasičnu homeopatiju, a koji se stalno unapređuje zahvaljujući iskustvu iintezivnoj međunarodnoj saradnji sa različitim homeopatskim školama iz Evrope. Posvećeni predavači sa bogatim predavačkim i kliničkim iskustvom sa velikim entuzijazmom prenose široku lepezu znanja i veština kako iz klasične tako i iz moderne homeopatske umetnosti lečenja.

U okviru studija homeopatije organizovana je saradnja i sa akreditovanom srednjom medicinskom školom kako bi nezdravstveni radnici dobili zvanje zdravstvenih radnika i time stekli uslove za legalan individualni rad.

Još jedna povoljnost je mogućnost plaćanja školarine u jednakim mesečnim ratama, pri čemu samo prva rata iznosi 25% od ukupne godišnje školarine.

Prijava za školu počinje od 01.07.2013. godine.

Više informacija u vezi sa upisom, programom školovanja, polaganjem ispita, obaveznoj i preporučenoj literaturi možete dobiti pozivanjem škole na broj telefona 063 844 3778 ili pisanjem na mail škole: skolahomeopatije@gmail.com

Radno vreme škole je četvrtkom od 13 do 20 časova.

Udruženje za klasičnu homeopatiju “Hahnemann“
Bulevar oslobođenja 37
21000 Novi Sad
tel: 063 844 37 78

PRIJAVITE SE OVDE >>>>

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.