Kalendar

mar
Pon
VEČE SA HOMEOPATOM – „HOMEOPATSKA SREDSTVA“ @ Udruženje za homeopatiju “Hahnemann”
mar 2 @ 18:00

Homeopatija je sve rasprostranjenija kako u svetu tako i kod nas. Samim tim, sve je više pobornika ovog zdravog načina isceljenja našeg organizma, bez upotrebe klasičnih medikamenata, već upotrebom onoga što nam je priroda dala. Za sve osobe koje veruju u moć homeopatije, ali i one koji su možda malo sumnjičavi u pogledu efekata ovakve vrste isceljenja, Udruženje za homeopatiju Hahnemann, organizuje javne tribine pod nazivom Veče sa homeopatom.

mar
Čet
Ton Jansen “Homeopatska detoks terapija”
mar 26 – mar 29 all-day

Seminar sa Tonom Jansenom: Homeopatska detoks terapija – Autizam i slabost vezivnog tkiva

Napredni seminar, 26-29. mart 2020.

Ton će održati četvorodnevni seminar iz homeopatske detoks terapije. Seminar će biti primeren za one koji su novi u ovome, kao i za one koji već uveliko primenjuju ovaj metod i žele da unaprede svoje znanje. Nakon jednodnevnog uvoda, održaće se trodnevni napredni seminar koji će pokriti autizam, ADD, ADHD, depresiju, anksioznost i druge mentalne poremećaje.

Prvi seminarski dan je uvod u humanu hemiju (homeopate koje imaju zavšen osnovni nivo  kod  Tona  nisu  obavezni  da prisustvuju ovom uvodnom delu, iako ga Ton preporučuje).

Drugi, treći i četvrti dan je napredni seminar gde će se proučavati mentalni poremećaji i slabost vezivnog tkiva.

Iskustvo Tona Jansena pokazuje da je slabost vezivnog tkiva često fundamentalni uzrok mnogih bolesti i stoga, ako pogledamo pažljivo na ovo, moći ćemo da pokrijemo čitav spektar problema. Tretiranje ovog osnovnog uzroka omogućuje da izlečimo mnoge bolesti.

Ovaj seminar će pokriti i 50 novih homeopatskih sredstava od kojih su 37 nove sarkode i 25  su nova homeopatska sredstva kao Akkermansia muciniphila, Borrelia, Klamath Lake Algae, Oligomeric proanthocyanidins (OPC), Parvovirus, Vitamin C, D3, K2 i Sam-E.

Za one koji su novi u Homeopatskoj detoks terapiji obavezno je da pročitaju skripte sa njegova dva prethodno održana seminara, kao i knjigu koju je izdalo Udruženje. Ton je takođe preporučio da svi polaznici seminara pročitaju njegovu novu knjigu Fighting Fire with Fire kako bi što lakše pratili seminar.

Kategorija polaznika Broj dana Kotizacija za uplate
do 2. 03. 2020.
Kotizacija za uplate
do 2. 03. 2020.
Članovi Udruženja

„Hahnemann“

4 dana 350 EUR 400 EUR
3 dana 300 EUR 350 EUR
Ostali 4 dana 450 EUR 500 EUR
3 dana 400 EUR 450 EUR

Napomena:  Ukoliko ne dođete na seminar nepovratni deo kotizacije iznosi 100 eur

IZNOS KOTIZACIJE ZA ČLANOVE KOJI SU UPLATILI REZERVACIJU MESTA  DO 30.06.2019. OSTAJE NEPROMENJEN U ODNOSU NA PRVU PONUDU UZ USLOV DA KOMPLETAN IZNOS KOTIZACIJE ISPLATE DO 02.03.2020. GODINE

POLAZNICI KOJI NISU SLUŠALI PREDHODNA DVA SEMINARA U OBAVEZI SU DA PRE POČETKA OVOG SEMINARA PROČITAJU UDŽBENIK TONA JANSENA „HOMEOPATSKA DETOKS TERAPIJA“

Prijave: tel. +38121451567, +381216339600  / e-mail: homeons@gmail.com

• na tekući račun Udruženja, instrukcije za uplatu možete dobiti telefonom ili mejlom.
  • u Novom Sadu, u Udruženju za homeopatiju Hahnemann Jovana Boškovića 7
  • u Beogradu u „Perihard inženjeringu“, Tabanovačka 27, kod Autokomande

Jezik: Engleski sa prevodom na srpski

apr