Dr Mahesh Gandhi

dr Mahesh Gandhi – 27. 28. februar i 1. mart 2015. na TRODNEVNOM seminaru u Sremskim Karlovcima

Ponosni smo što ćemo ponovo ugostiti jednog od najboljih svetskih homeopata

Tema: DEPRESIJA I BIPOLARNI POREMEĆAJ – 2. DEO 

“Bipolarni poremećaj se smatra jednim od glavnih psihijatrijskih poremećaja, zato što on može da ode u skroz drugu krajnost kada se život doživljava van realnosti.”
Dr Mahesh Gandhi

Datum: 27.28. februar  i 1. Mart 2015.
Dnevni program: Početak: 9.00 – 11.00
Pauza: 11.00 – 11.30
Nastavak: 11.30 -13.00
Pauza za ručak: 13.00 14.30
Nastavak: 14.30 – 16.00
Pauza: 16.00 – 16.30
Natavak: 16.30 – 18.00
Mesto održavanja: Hotel  “Dunav”. Sremski Karlovci – www.hoteldunav.co.rs

Jezik: engleski sa prevodom na srpski.

Sertifikati: Svi polaznici seminara će na kraju seminara dobiti sertifikate o pohađanju istog sa upisanim temama i brojem sati.Prijava:telefonom: (+381) 21-451567; (+381)21-6339-600
e-mail-om: 

Prijave:     

telefonom: 600
e-mail: 

Uplate:

 u Novom Sadu:

u Udruženju za homeopatiju „Hahnemann“,
Narodnog fronta 73, PC Atrium

–  u Beogradu:

u “Perihard inžinjeringu”,
Kneginje Zorke 24,

radnim danima od 8 do 17 h

 

O METODI:

Jedinstvenost ove savremene i sve popularnije metode u svetu je u:

  • načinu uzimanja slučaja baziranom na individualnoj precepciji stvarnosti pacijenta koji isključuje predrasude i proizvoljna nagađanja od strane homeopate;
  • unutrašnje stanje je centralna nit koja povezuje sve telesne i duševne manifestacije osobe, a rezultat je „ne-ljudskog“ u čoveku.
  • tražeći „ne-ljudsko“ ne zanemaruje „ljudsko“ u čoveku, nego traži teme kojima se pacijent bavi u postojećem stadiju vlastitog evolucijskog puta,
  • u toku kontrola, kriterijum poboljšanja je promena unutrašnjeg stanja pacijenta, a ne samo puko povlačenje lokalnih simptoma.  

 

O PREDAVAČU

Dr Gandija redovno pozivaju na razne svetske kongrese o psihijatriji i homeopatiji, samo u toku 2012. godine učestvovao je na tri kongresa u Nemačkoj. Organizatori kongresa“Homeopatija za mentalne poremećaje“ u Bad Krozingenu pozvali su ga da otvori kongres uz najavu da se radi o verovatno najpoznatijem svetskom homeopati-psihijatru.

Dr M.Gandi je bio direktor psihijatrijskog odeljenja na medicinskom fakultetu u Bombaju, ali napustio je to mesto vođen interesovanjem za homeopatiju. Koautor je mnogih knjiga iz oblasti psihijatrije, a radi na obimnoj knjizi u kojoj će predstaviti svoja dosadašnja homeopatska učenja, metodologije i slučajeve.

Više od petnaest godina vrlo blisko sarađuje s dr Radžanom Šankaranom. Godinama je svakodnevno radio s njim, Primenjuje Šankaranov sistem pristupa homeopatiji, ali isopstvene originalne ideje i mnogi od slučajeva dr. Gandija objavljeni su u Šankaranovoj knjizi „Uvid u biljke“. Polaznici prethodnih seminara upoznati su sa načinom na koji primenjuje koncepte Ida, Ega i Superega, objašnjava periodni sistem elemenata i primenjuje evoluciju u biljnom carstvu u razumevanju homeopatskih slučajeva.

Studenti ga posebno cene zbog njegove potpune posvećenosti homeopatiji, pronicljivosti, smirenosti, otvorenosti i spremnosti da bez ostatka sa njima podeli svoje znanje.