„Druga pesma“ dr Rajana Šankarana

Šta je to što svakog od nas čini onim što jesmo? Šta je to što kod svakog od nas prouzrokuje da stvarnost osećamo, percipiramo i doživljavamo na određeni način? Šta je istinski uzrok stresa u našem životu?

Poznati homeopata dr Rajan Sankaran bavio se ovim pitanjima u svojoj praksi tokom poslednje tri decenije i došao do nekoliko neverovatnih otrkića.

Otkrio je da stres ne potiče od spoljašnje stvarnosti već od specifičnog načina na koji svako od nas opaža tu stvarnost. Na najdubljem nivou naš doživljaj ne predstavlja spoljašnju stvarnost već konstantnu unutrašnju senzaciju.

Ova centralna senzacija odgovara nečemu što potiče iz jednog od tri carstva u prirodi. To je kao da specifična životinja, biljka ili mineral živi u svakom od nas i boji naš doživljaj života. To je naš konstantni saputnik, druga pesma koja nastavlja da svira u nama, oblikuje našu ličnost, određuje naše životne obrasce i ona je centralni faktor koji stoji iza našeg stresa.

Dr Sankaran iznosi sopstvene spoznaje do kojih je došao tokom više decenija rada sa homeopatskim pacijentima. Kroz ova iskustva otkrio je da u svakom od nas postoji unutrašnja druga pesma. Ova knjiga vodi čitaoca do osvešćivanja i upoznavanja sopstvene druge pesme, kako bi bio u stanju da bude slobodan.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *