Upis nove generacije studenata u školu homeopatije “Hahnemann”

Dobrodošli u svet homeopatije kao nova generacija studenata škole za klasičnu homeopatiju “Hahnemann”!

Škola smo sa najdužom tradicijom u zemlji i ponosni smo što imamo priliku da omogućimo edukaciju svima koji su zainteresovani za profesionalno bavljenje homeopatijom. Predavanja drže iskusni predavači jedan vikend u mesecu, od oktobra do juna naredne godine, a na tutorskim i kliničkim vežbama se teoretska znanja vežbaju u praksi. Osim mogućnosti za profesionalni i lični razvoj kroz predavanja, podstičemo i nudimo mogućnost razvoja kroz brojne seminare, radionice i projekte.

Dugogodišnje iskustvo škole je pokazalo da smo sposobni da stručno povedemo studente na putovanje samo svesnosti kako bi otkrili šta zapravo predstavlja zdravlje. U današnjoj trci sa modernim načinom života, čovek polako gubi korak, a sa njim i zdravlje. Škola za klasičnu homeopatiju “Hahnemann” Pruža priliku da se čovek vrati samom sebi, da zaviri u sopstvenu svest i nađe iskonsku vrednost svoje individualnosti i samim tim stekne sposobnost da pomogne drugima.

Pridružite nam se u otkrivanju čovekovih potencijala uz pomoć homeopatske umetnosti isceljenja.

Više informacija o upisu u školu možete dobiti ako nas pozovete na broj:

063844 3778

ili pišete na email:

skolahomeopatije@gmail.com

upis-homeopatija

10 Responses to Upis nove generacije studenata u školu homeopatije “Hahnemann”

 1. Tereza kaže:

  Postovani,
  interesuje me homeopatija, po struci sam diplomirani biolog, zavrsila sam srednju medicinsku skolu -medicinski tehnicar. Da li sam ja pogodan kandidat za skolu homeopatije?
  Da li sam dobro razumela, skola traje cetiri godine? Predavanja su jednom mesecno, vikendom? Cena seminara je 250e(godisnje?), a za clanove 200e (kako se postaje clan?)?
  Unapred zahvalna,
  Tereza

  • Skola za homeopatiju kaže:

   Poštovana,
   Izvinite što ste toliko čekali odgovor, ali u toku su bili godišnji odmori pa smo zbog toga malo zatajili. Škola traje četiri godine, predavanja se održavaju jedan vikend mesečno (petkom od 17-21, subotom i nedeljom od 9-17 h). Svako ko ima završen IV sss može upisati našu školu, a nova školska godina počinje u oktobru. Cene seminara nisu fiksne, sve zavisi od toga da li ste član Udruženja, student itd. Član Udruženja postaje se tako što dođete do nas, popunite prijavu i uplatite iznos od 40 e. Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nam se obratite.
   Srdačan pozdrav,

 2. Mirjana kaže:

  Postovani,
  zanima me edukacija iz homeopatije. Mozete li mi reci da li ja mogu to da iyucavam jer nisam lekar. Zavrsila sam srednju medicinsku skolu ( lab. tehnicar, i med. sestra) ali sam posle zavrsila i filozofiju i psihoterapiju.
  Molim Vas da mi odgovorite i kakvi su uslovi studija kod Vas, cenu, ritam predavanja, koliko traje skola, gde se vrse predavanja, kada pocinju…
  Hvala unapred.
  S postovanjem,
  Mirjana

  • Skola za homeopatiju kaže:

   Izvinite što ste toliko čekali odgovor, ali u toku su bili godišnji odmori pa smo zbog toga malo zatajili. Škola traje četiri godine, predavanja se održavaju jedan vikend mesečno (petkom od 17-21, subotom i nedeljom od 9-17 h). Svako ko ima završen IV sss može upisati našu školu, a nova školska godina počinje u oktobru. Cena školarine iznosi po 1000 e za prvu i drugu godinu i po 1200 e za treću i četvrtu, s tim što se prilikom upisa uplaćuje 250 e dok se ostatak može platiti u mesečnim ili tromesečnim ratama. Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nam se obratite.
   Srdačan pozdrav,

 3. desanka bjelica kurtes kaže:

  MOLIM VAS ZA KONKRETAN ODGOVOR ,KOLIKO KOSTA SKOLARINA GODISNJE GODISNJE,KAD POCINJE I GDE SE ODRYAVA U NOVOM SADU I I NARAVNO NA KOJI BROJ TEL.VAS MOGU KONTAKTIRATI

  • Udruzenje za homeopatiju "Hahnemann" kaže:

   Poštovana,

   Preporučujem da pozovetete sekretaricu škole na telefon 021 451 567 ili 021 6339 600 u četvrtak od 12 do 17 h ili u petak od 14 do 19 h

   Srdačan pozdrav,

 4. Ljubica kaže:

  Ako ste zaista zainteresovani za skolu homeopatije, pazljivo pregledajte sajt i procitajte sta pise na istom, pa tek onda postavljajte pitanja.

 5. Marija kaže:

  Zelela bih da izucavam homeopatiju. Nemam zavrsenu medicinsku skolu ni fakultet. Da li postoji nacin i koji da se ovaj problem prevazidje? Da li je dovoljno vanredno zavrsiti srednju medicinsku skolu i da li imate saradnju sa n kom skolom?

  • Dejana kaže:

   Poštovana Marija,
   Izvinjavamo se što kasnimo sa odgovorom, ali bila je sezona godišnjih odmora pa smo malo zatajili… Za upis u našu školu nije neophodno da imate medicinsku školu, ali da biste dobili sertifikat na kraju školovanja neophodno je medicinsko znanje (može se polagati medicinska nastava kod nas ili možete završiti vanredno medicinsku školu – državnu ili privatnu). Po novom pravilniku vezanom za homeopatiju, istom se zvanično mogu baviti samo lekari i stomatolozi. Međutim, to ne treba da vam bude prepreka. Što se tiče saradnje sa nekom drugom školom nije mi jasno na šta ste tačno mislili.
   Srdačan pozdrav,
   Dejana

 6. Škola za homeopatiju kaže:

  Poštovana Marija,
  Po novom pravilniku Zakona o tradicionalnoj medicini homeopatijom mogu da se bave samo lekari i stomatolozi. Mnogi upisuju homeopatiju kod nas bez obzira na ovo jer u mnogim drugim zemljama homeopatijom se mogu baviti i osobe drugog primarnog obrazovanja.
  Srdačan pozdrav,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.