Uvod u tabelu biljaka – Čudesan Red sa Dr Michal Yakir

Uplatite seminar po promotivnoj ceni do 01.10.2014.

Seminar
UVOD U TABELU BILJAKA – ČUDESAN RED
sa Dr Michal Yakir, 10-12. oktobar 2014. godine

Biljke kao izvor sposobnosti prirode da se razvija i evoluira  mogu reprezentovati i ljudski razvoj, a pored toga mogu i doprineti njegovom napretku. Ako svaku porodicu biljaka u Materiji Mediki  sažmemo i posmatramo kao  „jedno homeopatsko sredstvo” i to onda projektujemo na botaničko drvo evolucije, tada se   interpretiranjem u skladu sa položajem u tabeli, otkriva potpunije i šire značenje Materije Medike; kao u knjizi, u kojoj su stranice postavljene po odgovarajućem redosledu, pa možemo da pročitamo celokupnu priču.  Tabela biljaka na zadivljujući način odgovara stadijumima pojedinačnog ljudskog razvoja i izgradnje Ega, a istovremeno odražava istoriju  evolucije i napretka čovečanstva u celini. Mihal u svojoj tabeli povezuje filogenetski razvoj biljaka sa razvojnim stadijumima čoveka – od rođenja do starosti, od jedinstva do individualnosti.  Kolone u tabeli predstavljaju individualne stadijume razvoja, dok redovi određuju nivo zrelosti određenih tema kolone. Ovo svakoj porodici biljaka daje fiziološki, emocionalni, mentalni i duhovni sadržaj, dok pojedinačna homeopatska sredstva predstavljaju posebne varijacije tema unutar svake porodice.

Tabela Biljaka je veoma praktičan alat, jer objašnjava zajedničke karakteristike grupe biljaka, a posebna dobrobit je što nam omogućava upoznavanje i prepisivanje manje poznatih i nedavno dokazanih homeopatskih sredstava. Analizom pomoću ove tabele mnogi slučajevi pacijenata mogu se lakše i bolje razumeti, a to onda doprinosi uspešnijem homeopatskom prepisivanju.

Tokom ovog trodnevnog seminara uronićemo u dubinu ove tabele  i pomoću nekoliko slučajeva naučićemo osnovne karakteristike tabele, glavne teme kolona i redova i dobićemo smernice kako da ih koristimo u našoj svakodnevnoj praksi.

O predavaču

Dr Michal Yakir je nakon završetka studija iz Botanike stekla zvanje Mastera iz Biologije i Ekologije, a zatim je doktorirala na Medicinskom Fakultetu Univerziteta u Jerusalimu. U svojoj doktorskoj tezi ispitivala je efikasnost homeopatije u lečenju zdravstvenih problema žena, u saradnji sa Georgom Vithoulkasom. Predaje u Homeopatskoj Školi Campus Broshim u Tel Avivu, a pacijente prima u svojim homeopatskim klinikama u Tel Avivu, Modi’inu i Jerusalimu. Spajanje bogatog iskustva i uvida koje je stekla praktikujući homeopatiju preko dve decenije, sa svojim razumevanjem botanike, psihologije i kabale, dovelo je do kreiranja Tabele biljaka, koja razotkriva čudesan Red u biljnom carstvu. Svoja saznanja i uvide nesebično deli sa kolegama održavajući seminare širom sveta.

 

Kategorije  Kotizacija za uplate do 01.10.2014. Ako izvršite uplatu za seminar nakon 01.10.2014. cena seminara se uvećava za 20 evra i iznosi:
Članovi homeopatskih udruženja Članovima Udruženja “Hahnemann” odobrava se poseban popust  160 €  180 €
Studenti škole “Hahnemann”  100 €  120 €
Ostali studenti homeopatije  110 €  130 €
Ostali  170 €  190 €
Jedan dan seminara  80 €   100 €
Članovi homeopatskih udruženja moraju doneti člansku kartu na uvid. Dat termin označava rok za isplatu kompletnog iznosa kotizacije.

 

POPUST ZA ČLANOVE UDRUŽENJA HAHNEMANN:

  • koji su članovi, neprekidno, duže od 5 godina popust 20%, tj. 130 €
  • koji su članovi, neprekidno, 3-5 godina popust 15%, tj. 135 €
  • koji su članovi, neprekidno, 1-3 godina popust 10%, tj. 145 €

Popusti važe samo za uplate do 01.10.2014. godine

 

PRIJAVE:            

Telefonom: četvrtkom (8-15h) i petkom (12-19h)

  • (+381) 21/451-567;
  • (+381) 63 844 37

E-mail:  

UPLATE: u Novom Sadu u Udruženju za klasičnu homeopatiju „Hahnemann“, Bulevar oslobođenja 37 ili u Beogradu u “Perihard inžinjeringu”, Kneginje Zorke 24, radnim danima od 08.00 do 17.00. 

MESTO ODRŽAVANJASremski Karlovci, Hotel „Dunav“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: